Complexion Boosting Face Serum

  Complexion Boosting Face Serum

  Voor gecombineerde tot vette huid  Deze krachtige zuiverende en talg regulerende biologische plantenextracten van Saaf  Complexion Boosting Face Serum, zorgen voor een evenwichtige balans van de vette huid, verminderen acne en acne vlekken (rode en donkere) en zorgen voor een verbetering in huidtoon en textuur. Zeer uitgebreide verzorging.    

  Saffloer Olie verzacht huidirritaties en jeuk, ook wordt het vochtgehalte van de huid verhoogd.

  Jojoba Olie werd al lang gebruikt als huidverzorging, omdat Jojoba olie het dichtst bij de lichaamseigen talgproductie komt. Het is in harmonie met uw huid, wordt makkelijk geabsorbeerd en zorgt voor een fluweelzachte huid. Het heeft ook een beschermende en hydraterende werking.
   
  Rozebottel Zaadolie stimuleert de gezonde huid tot cel vernieuwing, terwijl Zwarte komijnzaadolie fungeert als een anti-inflammatoir (ontstekingsremmer) bij acne en vermindert acne vlekken (rode en donkere).
  Citroengras essentiële olie werd gebruikt in de traditionele Indische geneeskunde. Zijn eigenschap is het verfijnen van de poriën. Jeneverbes essentiële olie is gekend om haar ontgiftende en zuiverde werking. Het is een perfecte combinatie om de huid in balans, in evenwicht en tot rust te brengen. En de acne te verminderen.