Enriching Hair Oil

  Enriching Hair Oil

  Voor elk huidtype

  Deze unieke haarolie is geschikt voor elk haartype. Een verzorging voor haar en hoofdhuid. Diep voedend, kalmerend en versterkend. Enriching Hair Oil repareert gespleten haarpunten en geeft body aan fijn en dun haar.  

  Sesam Olie is zeer bekend in de Ayurvedische geneeskunde en geroemd om zijn vermogen de huid tot in de diepste lagen te voeden. Het bevat ook ijzer en fosfor. Dit kan bij dragen tot vertraging van het grijs wordend haar.

  Mosterdzaad Olie helpt de hoofdhuid te stimuleren en bevordert de haargroei. Gebrek aan selenium en zink zijn gekoppeld aan haarverlies. Mosterdzaad olie biedt hier een groot voordeel.

  Neem Olie heeft uitstekende hydraterende, regenererende en herstructurerende eigenschappen. Het heeft een kalmerende werking op een jeukende hoofdhuid en droog haar. Het herstelt het haar, gespleten haarpunten en de hoofdhuid. Geeft het haar een zijdezachte glans.

  Ylang Ylang essentiële olie staat bekend om haar stimulerend effect op de hoofdhuid en de haargroei.

  Rozemarijn essentiële olie wordt gebruikt bij roos, een droge hoofdhuid en vet haar. Terwijl Laurier essentiële olie al lang gebruikt wordt bij het stimuleren van de haargroei en zuivering van de hoofdhuid. Geeft het haar meer kracht.