Foot Softening Balm

  Foot Softening Balm

  Voor droge tot zeer droge huid

  Deze intensief hydraterende, optimale vocht behandeling, kalmeert, verzacht en herstelt ruwe en droge voeten. Als u ’s nachts de balsem gebruikt gebruik dan extra katoenen sokjes ter bescherming. Foot Softening Balm is “DE” voeding voor uw voeten. Een voedende balsem die de huid tevens voorziet van een beschermende barrière tegen uitdrogen.    

  Saffloer Olie verhoogt de vochtbalans in de huid, terwijl Zwarte Komijnzaadolie huidirritatie, beschadigde, vermoeide en pijnlijke voeten vermindert. Tevens heeft het een krachtige antibacteriële en ontstekingsremmende werking.

  Biologische Bijenwas verzorgt en verzacht de droge huid en heeft krachtige anti-microbiotische eigenschappen. SHEA BUTTER verbetert de elasticiteit van uw huid. Heeft een verzachtende, kalmerende werking op de droge geïrriteerde huid.

  Olijf Olie heeft een regenererende werking en maakt de huid glad en zacht. Terwijl Cacaoboter, met haar uitstekende antioxidanten,de huid voedt, verzacht en kalmeert.

  Neem Olie heeft antibacteriële, antivirale, antischimmel en een ontstekingsremmende werking. Het geeft daardoor een perfecte verlichting van een jeukende en droge huid.

  Wetenschappelijke studies tonen aan dat Citroen Mirte essentiële olie ook antibacteriële, antivirale en antischimmel eigenschappen heeft. Deze is sterker dan Tea Tree olie. Rozemarijn essentiële olie heeft een antischimmel eigenschap en stimuleert de doorbloeding.