History

  Saafskincare

  VAN ONZE KEUKEN NAAR JOUW BADKAMER

  Saaf, wat puur betekent in het Perzisch, is ontstaan in 2004. Dr Mah, een gekwalificeerd pharmacologisch specialist met een fascinatie voor natuurlijke remedies, besloot zich te specialiseren als homeopate en probeerde eigen balsems voor haarzelf en haar familie te maken.

  Dit is bij haar ontstaan uit frustratie dat fabrikanten van huidverzorgingsprodukten een tendens lieten zien van “greenwashing ” (produkten groener en natuurlijker voordoen dan ze zijn). Dr Mah wilde er zeker van zijn dat de produkten die ze gebruikte op haar huid, en de huid van haar tweeling, zo puur en eerlijk als mogelijk waren.

  Vanaf de eerste ontwikkelde balsem die Dr. Mah ontwikkelde voor haar moeder, heeft zij altijd het grootste belang gehecht aan het gebruik van alleen de beste, biologische ingrediënten.

  De combinatie van haar wetenschappelijke inzichten samen met haar focus op de natuur, heeft geresuleerd in een uitgebreide range van produkten die passend zijn bij bijna elk huidtype.

  Uiteindelijk wilde Dr. Mah een serie huidverzorgingsprodukten die effectief, luxueus en betaalbaar zijn, in lijn met haar geloof in de kracht van puurheid.

  Vandaag de dag worden de produkten van Saaf geroemd om hun zachtheid, diep voedende werking op de huid en beschermende samenstelling.

  ONZE KEURMERKEN
  Door het gebruik van zeldzame, biologische, koud geperste planten en de allerbeste koud gedestilleerde biologische etherische oliën, met wetenschappelijk onderbouwde herstellende en anti-verouderingseigenschappen, is Saaf één van de hoogst gekwalificeerde huidverzorging in de wereld.