Over Saaf

  Over Saaf

  Saaf Pure Organic Skincare staat in deze moderne tijd bekend om zijn zachte verzorging, diepe voedende en beschermende samenstelling.

  Actieve ingrediënten zoals Vitamine E zorgen voor een jeugdige uitstraling en soepele huid. En omdat Saaf Pure Organic Skincare GEEN water toevoegt aan haar formule, worden de producten ook niet verdund zoals bij de meeste producten.

  Saaf Pure Organic Skincare heeft in haar lijn van serums, balsems en oliën de meest hoogwaardige efficiënte en pure ingrediënten.
  Het woord SAAF betekent PUUR in het Perzisch.

  Saaf Pure Organic Skincare is een hoogwaardig gekwalificeerde huidverzorgende lijn en volgens de normen van Soil Association uit Engeland, staan zij garant voor de beste, natuurlijke en ethische ingrediënten. Zo is er dus een prachtige, luxueuze huidverzorgende lijn, die beschermt, herstelt en hydrateert. Zodat het u een natuurlijke prachtige en stralende huid geeft.

  Bij de geselecteerde biologische ingrediënten, kunnen we er zeker van zijn dat er geen schadelijke chemische stoffen worden gebruikt bij het telen en verwerken van de ingrediënten. De goedgekeurde biologische ingrediënten dragen bij aan onze filosofie en streven naar totale puurheid en zuiverheid van de producten.