Ultimate Moisture Face Serum

  Ultimate Moisture Face Serum

  Voor normale tot droge huid

  Deze Ultimate rijke Moisture Face Serum heeft een extreem voedende en genezende werking. Het is licht en makkelijk aan te brengen. Het geeft de huid een fris en fluweelzacht gevoel. Geeft een geweldige boost aan de droge huid, bij de eerste tekenen van huidveroudering en bij een gevoelige huid zoals bij rosacea (roodheid). Bij frequent gebruik van Ultimate Moisture Face Serum zal uw huid herstellen en soepel en egaal aanvoelen.    

  Door het hoge percentage aan Rozebottel Zaadolie, verbetert dit hydraterende gezichtsserum niet alleen de gevoelige rosacea huid, maar heeft ook een zeer hoog regenererend en genezend effect. Tevens helpt het bij het verminderen van pigmentatie problemen en littekenweefsel, Het stimuleert de gezonde huid tot cel vernieuwing.

  Saffloer Olie staat bekend om zijn vermogen het vochtgehalte van de huid te verhogen, door middel van een hoog gehalte linolzuur.

  Granaatappel Zaadolie helpt bij het repareren en verbetert de elasticiteit van de huid. Ylang Ylang en Egyptische Geranium essentiële oliën kalmeren en zorgen voor een goede balans.